Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.9.12

Summer Favorites 2012 Edition!

Γεια σας beauty ladies! Τι κάνετε;
 Το καλοκαίρι μας έχει αφήσει για τα καλά πλέον και το φθινόπωρο και οι πρώτες βροχές έχουν κάνει την εμφάνιση τους....
Έπειτα από το ποστ με τα νύχια του καλοκαιριού είπαμε να συνεχίσουμε στο καλοκαιρινό όμως κλίμα γράφοντας για τα αγαπημένα μας προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Let's begin!

Στην κορυφή της λίστας για το καλοκαίρι είναι το Ambre Solaire Golden Protect
με SPF 30 της Garnier.
Είχε την ευγενή καλοσύνη να μας το στείλει η εταιρία για να το δοκιμάσουμε και πραγματικά το λατρέψαμε...
Παρέχει προστασία από τις UVA/UVB ηλιακές ακτίνες. Έχει υπέροχο άρωμα, πολύ αισθησιακό και δροσερό που το μόνο που σου θυμίζει είναι καλοκαίρι. Είναι εμπλουτισμένο με λάδι Monoi που θρέφει την επιδερμίδα και επιχρυσωμένα μαργαριτάρια που χαρίζουν ένα χρυσαφένιο μαύρισμα.
Η επιδερμίδα λάμπει ομοιόμορφα κάτω από το φως του ήλιου.

Η αλήθεια είναι πως όσο και να προσέχουμε κατά τις πρώτες εκθέσεις στον ήλιο, μια αφυδάτωση και ένα κοκκίνισμα το έχουμε λόγο ανοιχτόχρωμης επιδερμίδας...
Έτσι λοιπόν χρησιμοποιήσαμε το δροσιστικό gel για μετά τον ήλιο της Carotten με αντιφλογιστική και καταπραϋντική δράση. Περιέχει aloe vera και αλαντοΐνη που χαρίζουν άμεση ανακούφιση και δροσιά στην επιδερμίδα. Έχει επίσης βιταμίνες Α+Ε που συγκρατούν την υγρασία της επιδερμίδας και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση.

Αγαπημένο γαλάκτωμα σώματος που επίσης χρησιμοποίησα πάρα πολύ αυτό το καλοκαίρι είναι της Bioten για κανονικό δέρμα με Lime & Κυδώνι. Από την ίδια σειρά χρησιμοποίησα επίσης την κρέμα χεριών με γιαούρτι & αμύγδαλο. Ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα και απορροφούνται εύκολα. Το άρωμα τους πολύ δροσερό και φρέσκο και το σημαντικότερο είναι paaraben free.

Επίσης άλλα δύο λατρεμένα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν εξίσου πολύ και που σας έχουμε ξαναμιλήσει γι' αυτά είναι το αντηλιακό Reflexe Solaire SPF 50+ και το σπρέι Ιαματικού νερού της  Avène. Όσες ενδιαφέρεστε θα βρείτε σχετικό review μας εδώ.

και για το τέλος άφησα το Lip Gloss της Hawaiian Tropic.
Ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στα χείλη ενώ δεν κολλάει καθόλου. Δίνει ένα πολύ ωραίο και απαλό χρώμα και έχει και ευχάριστη γεύση. Επίσης το πιο τέλειο είναι ότι έχει SPF 25 και προστατεύει από τις UVA/UVB ηλιακές ακτίνες. Αυτή είναι η απόχρωση Island Berry ενώ υπάρχει και σε μία ακόμα Mango Papaya.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μας προϊόντα για το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα;

Πολλά φιλιά,
Σοφία

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη για τα προϊόντα.

3 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον κορίτσια! Πολύ όμορφα προϊόντα, εγώ έχω χρησιμοποιήσει πολύ το Καλοκαίρι που μας πέρασε το Carotten το δροσιστικό τζελ για μετά τον ήλιο και το ιαματικό νερό της Avene (μέγιστη αγάπη!)

    Συνεχίστε δυναμικά, είστε υπέροχες!

    beautytipsbyniki@blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προιοντα Avene ειναι απο τα αγαπημενα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΣΤ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .. ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ AVENE ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ... ΦΙΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή