Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

11.11.12

The Body Shop huge review!

Hello beauties! Τι κάνετε;
Σήμερα σας ετοιμάσαμε ένα μεγάλο review με τα προϊόντα που μας είχαν δώσει στα bloggers event της The Body shop για να δοκιμάσουμε. Μπορείτε να δείτε όσα συνέβησαν στα event εδώ και εδώ και αν και άργησε να έρθει αυτό το ποστ, ήρθε η ώρα να σας πούμε την ολοκληρωμένη μας άποψη.

Chocomania & Vineyard Peach Body Butters
Τα body butters της The Body Shop είναι πασίγνωστα, λίγο πολύ όλες έχετε ακούσει γι' αυτά και συστάσεις δεν χρειάζονται!! Πολύ ενυδατικά, πλούσια υφή, θέλουν κάποια ώρα για να απορροφηθούν και έχουν απίστευτο άρωμα. Το Chocomania είναι σαν πραγματική σοκολάτα και  το Vineyard Peach λες και έκοψες εκείνη την ώρα ένα φρέσκο ροδάκινο. Ιδανικά για τις ξηρές επιδερμίδες.

 Strawberry Beautifying Oil
Λαδάκι πραγματικά για όλες τις χρήσεις... μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι είναι ξηρό λαδάκι και απορροφάται εύκολα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα και την κάνει πιο απαλή και εξίσου το άρωμα του είναι απίστευτο.
Επίσης είναι πολύ καλό και για τις ξηρές άκρες των μαλλιών αλλά δεν είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά.

 Vitamin E Face Mist
Αγαπημένο σπρέι για το πρόσωπο με βιταμίνη E. Δροσίζει και φρεσκάρει την επιδερμίδα την στιγμή που πραγματικά το χρειάζεσαι. Η μυρωδιά του θυμίζει κάτι σαν τριαντάφυλλο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ.

Moringa Showel Gel
Τζελ καθαρισμού για το ντουζ, χαρίζει φρεσκάδα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Μυρίζει πραγματικά απίστευτα, κάτι σαν γιασεμί και όταν κάνετε μαζί του μπάνιο είναι λες και βρίσκεστε σε ένα αληθινό σπα ή μέσα σε ένα κήπο με γιασεμί.

All-In -One BB Cream
Το ξεχωριστό με αυτή την BB cream είναι ότι προσαρμόζεται με την επιδερμίδα.
Αυτό οφείλεται στις μικρο-κάψουλες χρωστικής ουσίας που περιέχει. Στην αρχή όταν βγάλετε κάποια ποσότητα είναι άσπρη και όσο την απλώνεται στο πρόσωπο προσαρμόζεται στο χρώμα 
της επιδερμίδας. 
Η κάλυψη της είναι ελαφριά, χαρίζει ομοιομορφία και ενυδάτωση στο πρόσωπο. Το τελείωμα που αφήνει δεν είναι ματ αλλά ούτε αφήνει πολύ έντονη λιπαρότητα. Αν την σταθεροποιήσετε με λίγη πούδρα, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.
Το μόνο μείον είναι ότι δεν διαθέτει πολύ καλές αποχρώσεις (η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η 01 και είναι πιο σκούρα από την επιδερμίδα μας που είναι ανοιχτόχρωμη), δεν παρέχει προστασία SPF και η τιμή της που στοιχίζει 14€ για 25ml.

 Tea Tree Pore Minimiser
 Primer που μικραίνει τους πόρους και αφήνει ματ αποτέλεσμα. Μπορούμε να πούμε ότι βοηθάει αρκετά με τους πόρους και την λιπαρότητα και αφήνει ένα πιο ματ αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το foundation ή μετά από κάποια ενυδατική ή BB cream. Το συγκεκριμένο όμως ή θα το λατρέψετε ή θα το μισήσετε γιατί έχει έντονη μυρωδιά του Tea Tree Oil που περιέχει που όμως υποχωρεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφού το εφαρμόσετε.

Dragon Fruit Lip Butter
 Ενυδατώνει πολύ καλά τα χείλη και έχει ένα πολύ ωραίο φρουτώδες άρωμα. Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερο ευχάριστο είναι ότι αφήνει λίγο άσπρα τα χείλη. Σημαντικός είναι και ο φιλανθρωπικός σκοπός που έχει, αγοράζοντας το τα κέρδη πάνε σε 3 τοπικές οργανώσεις: 
  • Συν στο πλην,  μια ενέργεια της οργάνωσης Praxis που βοηθά τους νέους άστεγους.
  • Αρχέλων,  σύλλογος για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.
  • Εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Πεντέλης.
 Scents of the World  Perfume Oil
Japanese Cherry Blossom & Atlas Mountain Rose
Αρώματα σε μορφή λαδιού της συλλογής Scents of the World. Το εντυπωσιακό με αυτά είναι ότι περιέχουν οργανικό οινόπνευμα από ζαχαροκάλαμα οργανικής καλλιέργειας. Διαρκούν αρκετές ώρες και υπάρχουν σε πέντε απίστευτα αρώματα.
Τα συγκεκριμένα που έχουμε εμείς είναι το Japanese Cherry Blosson (φρουτώδες και λουλουδάτο με νότες από μήλο Fuji και Κινέζικη μανόλια, σε συνδυασμό με άνθος Ιαπωνικού κερασιού από το Κιότο) και το Atlas Mountain Rose (κοκτέιλ κεχριμπαριού και musk με νότες εσπεριδοειδών, εξωτικών μπαχαρικών και εκχύλισμα τριαντάφυλλων από το Μαρόκο).

Αυτή ήταν η προσωπική μας άποψη για τα συγκεκριμένα προϊόντα και ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά την The Body Shop και την Δήμητρα Καλδή για την ευκαιρία που μας έδωσε να τα δοκιμάσουμε. 

Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα από την The Body Shop;
Κάποιο αγαπημένο σας;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα
<3

7 σχόλια:

  1. Τελεια τα body butter!!και το pore minimizer Κανει λιγη δουλιτσα...δε μπορω να πω!

    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2012/11/award-i-love-your-blog-my-second-award.html

    Exete vraveiaki!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις βραβειάκι!!
    http://beautytipsbyniki.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Body shop!!!Ola teleia koritsiaaaaaa :D
    http://thepiscessisters.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ωραιο ποστ!! θελω κι εγω να δοκιμασω τ λαδακι κ το pore minimizer...ουφ..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θέλω να τα δοκιμάω όλαααα!!!!έχετε βρβαειάκια κορίτσια!!!
    http://jiubilo.blogspot.gr/2012/11/awards.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω το mango body butter και το λατρεύω. Είναι για πολύ ξηρες επιδερμίδες και μου εχει κάνει το δέρμα βελούδινο. Το Vitamin E Face Mist και το λαδάκι μου εκαναν κλικ και θέλω να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή