Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

10.10.13

Wet n Wild Products Review!

Η Wet n Wild είναι μια εταιρεία που την χαρακτηρίζει η καλή σχέση ποιότητας-τιμής, μιας και τα προϊόντα της είναι οικονομικά αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε ποιότητα. Μπορεί να την γνωρίζεις ήδη μιας και πρέσβειρα της είναι η Fergie που τα παρουσιάζει και τα εμπιστεύεται. θέλαμε πολύ  να δοκιμάσουμε κάποια από τα προϊόντα της εταιρείας και το τελευταίο διάστημα είχαμε την ευκαιρία αυτή οπότε σήμερα είμαστε εδώ με νέο ποστ review για να μοιραστούμε μαζί σου την γνώμη μας...


Αρχικά θα ξεκινήσουμε από τα προϊόντα για το πρόσωπο και συγκεκριμένα για την σειρά CoverAll που αποτελείται από μέικ απ, κονσίλερ και πούδρα.
Το Coverall Cream Foundation είναι ένα από τα προϊόντα που μας άρεσαν πολύ και που ξεχωρίσαμε ως προς την υφή αλλά και την κάλυψη που παρέχει. Η κάλυψη του είναι μέτρια έως πλήρες, καλύπτει εξαιρετικά ατέλειες, κοκκινίλες, σπυράκια ή όποιο άλλο σημαδάκι δίνοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Η υφή του πάρα πολύ ελαφριά, μπλέκεται άψογα με την επιδερμίδα δίχως να την βαραίνει και να αισθάνεσαι ότι το φοράς, ενώ το αποτέλεσμα που αφήνει είναι ματ χωρίς λιπαρότητα. Η συσκευασία του όμως θα ήταν πιο εύχρηστη και βολική αν είχε κάποια αντλία ώστε να βγαίνει ομοιόμορφα το προϊόν.
Το Coverall Liquid Concealer Wand είναι το ιδανικό κονσίλερ για κάθε μέρα, μιας και παρέχει μέτρια κάλυψη, φωτίζει όμορφα την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφήνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Ενώ η ελαφριά υφή και το απλικατέρ με το ''σφουγγαράκι'' που διαθέτει το κάνει ιδιαίτερα βολικό και εύχρηστο για γρήγορη εφαρμογή.
Η Coverall Pressed Powder είναι μια πούδρα σε κόμπακτ (συμπιεσμένη) μορφή που σταθεροποιεί όλη την βάση και κρατά την λιπαρότητα μακριά για αρκετές ώρες. Ελαφριά υφή και αν και περιέχει δικό της σφουγγαράκι εμείς προτιμάμε να την τοποθετούμε με πινέλο για μια πιο ανάλαφρη εφαρμογή.


Στο παρελθόν έχουμε δοκιμάσει μια από τις παλέτες σκιών τις εταιρείας (συγκεκριμένα την Vanity) και είδη είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένες οπότε δεν χωρούσε αμφιβολία. Οι σκιές από την σειρά Coloricon έχουν έντονη χρωματική απόδοση με μόνο ένα άγγιγμα, βελούδινη υφή, απλώνονται και αναμειγνύονται ομοιόμορφα και η διάρκεια τους είναι εξίσου καλή. Αν τοποθετήσεις πριν και μια βάση για σκιές τότε το αποτέλεσμα θα είναι απλά εξαιρετικό.
H Coloricon Eyeshadow Pallete Lust είναι μια παλέτα με έξι σκιές σε μωβ αποχρώσεις. Το καλό είναι πως έχει πολλές επιλογές ανάμεσα σε αποχρώσεις και υφές, μιας και περιέχει και πιο ανοιχτές και πιο σκούρες αποχρώσεις ενώ οι 3 σκιές είναι ματ και οι 3 με ελάχιστο shimmer. Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις πολλούς συνδυασμούς και να δημιουργήσεις διαφορετικά μακιγιάζ και looks, από το πιο καθημερινό μέχρι ένα πιο έντονο βραδινό.
Η Coloricon Eyeshadow Trio Sweet As Candy περιέχει 3 αποχρώσεις σε φυσικά-γήινα χρώματα με σατινέ τελείωμα. Την συγκεκριμένη παλέτα την θεωρούμε ιδανική για ένα καθημερινό look. Ενώ για όσες είναι ακόμα αρχάριες η χρήση της γίνεται ακόμα πιο εύκολη μιας και πάνω στην κάθε σκιά αναγράφεται που ακριβώς την τοποθετείται.


Οι λάμψεις στο μακιγιάζ μπορούν να κάνουν την διαφορά αρκεί να τοποθετήσεις ελάχιστη ποσότητα ψηλά στα ζυγωματικά, κατά μήκος της μύτης και στο κόκκαλο του φρυδιού. Το Mega Glo Catwalk Pink  είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μας Highlighter (Illuminating Powder) περιέχει 4 υπέροχες αποχρώσεις σε φυσικά-γήινα χρώματα που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όλες μαζί ή την κάθε μία ξεχωριστά. Δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπο και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκιές στα μάτια για ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.


Ίσως το πιο τέλειο ρουζ γι' αυτή την εποχή μιας και θεωρούμε την απόχρωση του άκρως φθινοπωρινή. Coloricon Blusher Mellow Wine την απόχρωση του δυσκολευόμαστε να στην περιγράψουμε ωστόσο η απόδοση του είναι πάρα πολύ έντονη και χρειάζεσαι πραγματικά την ελάχιστη ποσότητα. Ίσα να ακουμπήσεις το πινέλο και έπειτα μην παραλείψεις να το τινάξεις για να φύγει η περίσσια ποσότητα. Η υφή του βελούδινη, απλώνεται πολύ όμορφα στα μαγουλάκια, δίνει μια όψη υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπο και το τελείωμα του είναι ματ (αν και μπορείς να διακρίνεις κάποια ελάχιστα shimmer στη συσκευασία, στο πρόσωπο δεν φαίνονται πραγματικά καθόλου).


Eyeliner μια πονεμένη ιστορία για πολλές αρχάριες που ακόμα δεν τα καταφέρνουν καλά...
Το μυστικό είναι εξάσκηση και υπομονή! Το Mega Eyes Defining Marker είναι το ιδανικό για να πειραματιστείς αφού σε μορφή στυλό είναι εύκολο στη χρήση του, ενώ με την λεπτή μύτη που έχει μπορείς να κάνεις από την πιο λεπτή μέχρι την πιο χοντρή γραμμή. Η απόδοση του είναι πολύ καλή για eyeliner σε μορφή στυλό ενώ η διάρκεια του είναι αρκετά ικανοποιητική.


Αν αγαπάς και εσύ τα κραγιόν τότε θα καταλάβεις γιατί ξεχωρίσαμε το Mega Last Lip Color Mauve Outta Here. Ωραία κρεμώδες υφή, ιδιαίτερη απόχρωση του μωβ, έντονη χρωματική απόδοση και πολύ καλή διάρκεια. Μένει αρκετά σταθερό στα χείλη και αν και είναι ματ δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη αλλά δεν τα ενυδατώνει κιόλας, οπότε μπορεί να χρειαστεί να έχεις ενυδατώσει τα χείλη σου με κάποιο ενυδατικό χειλιών πριν εφαρμόσεις το κραγιόν (αν έχεις ξηρά χείλη). Σίγουρα εμείς θέλουμε να δοκιμάσουμε και άλλες αποχρώσεις και είδη έχουμε ξεχωρίσει μερικές ακόμα...

Αυτές ήταν λοιπόν οι εντυπώσεις μας για τα προϊόντα της Wet n Wild...
Μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών ή online στο ηλεκτρονικό κατάστημα skouras.papakishop.gr ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο www.skourascosmetics.gr

Μοιράσου μαζί μας την δική σου εμπειρία με την Wet n Wild! Έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της εταιρείας; Θα δοκίμαζες; ή ίσως έχει ήδη κάποιο αγαπημένο;
Πες μας αν ξεχώρισες κάποιο από το σημερινό ποστ...

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την δική μας προσωπική εμπειρία.

7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φαίνονται όλα!!Ειδικά το κραγιόν!!
    Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προϊόν από αυτή την εταιρία αλλά πολύ θα 'θελα!!Μόλις τα βρω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει προϊόν από αυτή την εταιρία αλλά πολύ θα το ήθελα γτ έχω ακούσει πολλές φορές πολύ καλά λόγια! τέλειο review κορίτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται πολύ καλά όλα! Ούτε εγώ έχω δοκιμάσει κάποιο καλλυντικό της εταιρείας και σίγουρα αν δοκίμαζα κάποιο θα ήταν οι σκιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα τα Wet n Wild..Δεν βλέπω την ώρα να παραγγείλω ξανά :)
    Οι σκιές έχουν υπέροχα χρώματα <3
    Εντάξει για τα κραγιόν τι να λέμε τώρα..πάμε μαζί :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπεροχο review πραγματικα!!! δεν εχω δοκιμασει ποτε και με ξεσηκωσατε πολυ!

    Natty by yoursnatty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λατρευω τα κραγιον και τις σκιες της wet n wild. φυσικα αν θελησεις να τα παρεις απο ελλαδα ειναι στην τριπλασια τιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι από τις αγαπημένες μου drugstore εταιρείες. Πολύ καλή ποιότητα σε πολύ καλές τιμές. Έχω πολλές σκιές και κραγιόν και η απόδοση τους είναι τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή