Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

31.12.13

13 Favorites of 2013!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα! Ένας ακόμη χρόνος έφτασε στο τέλος του και στο τελευταίο μας ποστ για αυτή την χρονιά είπαμε να κάνουμε τα 13 αγαπημένα για το 2013. 13 προϊόντα που ξεχωρίσαμε, χρησιμοποιήσαμε ασταμάτητα, έγιναν μέρος της καθημερινότητας μας και τέλος αγαπήσαμε για την χρονιά που μας πέρασε.


Από τα αγαπημένα μας δεν θα μπορούσε να λείπει το απαλό ντεμακιγιάζ ματιών & χειλιών της Loreal που πάντα έχει την θέση του στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε συνεχώς. Είναι ένα διφασικό λαδάκι που αφαιρεί εύκολα και αποτελεσματικά το μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη χωρίς να τα ερεθίζει και να αφήνει λιπαρότητα.

Από τότε που ανακαλύψαμε το Powder Fresh της Neutro Roberts είναι το αγαπημένο μας αποσμητικό και από τότε δεν το έχουμε αλλάξει. Απλά έχει ένα εκπληκτικό πουδρένιο άρωμα και μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

Στην ρουτίνας μας αυτή την χρονιά ήρθε για να μείνει το Elderflower Cooling Eye Gel της The Body Shop που είναι ένα δροσιστικό τζελ ματιών που ενυδατώνει και αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα ματιά βοηθώντας με τα πρηξιματάκια που τυχόν έχουμε.

Ξεχωρίσαμε την Toffee Hand n' Body Cream από Avgerinos που έχει υπέροχο άρωμα καραμελωμένου βουτύρου. Σίγουρα από τις πιο αγαπημένες κρέμες χεριών και σώματος που έχουμε δοκιμάσει.

Studio Matt & Messy Salt Spray της Loreal δεν θα μπορούσε να λείπει! Λατρεμένο και χιλιοαγαπημένο φυσικό ατημέλητο look στα μαλλιά . Πολύ γρήγορα, εύκολα, ακόμα και τον χειμώνα. Απλά.

Το Marrakesh Oil είναι σίγουρα από τα λαδάκια μαλλιών που ξεχωρίσαμε. Λίγες σταγόνες αρκούν για απαλά, μεταξένια με λάμψη μαλλιά με ένα υπέροχο άρωμα (λες και βγήκες από το κομμωτήριο).

To άρωμα που προτιμούσαμε συνέχεια είναι το Aroma Body Spray από Zen Shop με λευκό μόσχο και μπλε λωτό. Το πιο υπέροχο άρωμα καθαριότητας, φρεσκάδας και white musk μέσα σε ένα μπουκαλάκι. Και εκτός από το άρωμα του μας εντυπωσίασε και η διάρκεια του. Διαρκεί πραγματικά πολλές ώρες και κάθε φορά που το φορούσαμε μας ρωτούσαν τι έχουμε φορέσει.


Για το καθημερινό μακιγιάζ μας η επιλογή μας ήταν η BB Cream της Garnier για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Φυσικό ματ αποτέλεσμα, μέτρια κάλυψη και ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα που μας αρέσει πολύ.

H Au Naturel Palette της Sleek είναι σίγουρα από τις παλέτες που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο. Υπέροχα γήινα χρώματα που μπορείς συνδυάσεις για ένα πρωινό μέχρι και πιο βραδινό makeup look. Απλά μια παλέτα για όλες τις ώρες με εξαιρετική απόδοση χρώματος και διάρκεια.

Από τα αγαπημένα μας Bronzer αναμφισβήτητα είναι το Honolulu της W7. Δεν έχουμε να πούμε πολλά αποτελεί την πινελιά που κάνει την διαφορά στο μακιγιάζ μας. Ωραίο φυσικό χρώμα (χωρίς να πορτοκαλίζει καθόλου) και αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Υπέροχο προϊόν και cutie συσκευασία.

Όταν θέλαμε να τονίσουμε λίγο παραπάνω το περίγραμμα των ματιών μας προτιμούσαμε το Master Smoky in Smoky Chocolate της Maybelline. Εύκολο στη χρήση του, με ειδικό σφουγγαράκι για το σβήσιμο που μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και ένα πιο smoky εφέ.

Το κραγιόν που ταίριαζε με όποιο μακιγιάζ και να επιλέγαμε κάθε φορά είναι το Creamy Lip Color της Bobbi Brown στην απόχρωση 29 Rose Brown. Υπέροχο κραγιόν, το χρώμα των χειλιών μας αλλά καλύτερο με όση ένταση χρειάζεται. Υπεραγαπήθηκε ιδιαίτερα αυτή την χρονιά.

Για το τέλος αφήσαμε όχι ένα συγκεκριμένο προϊόν αλλά κατηγορία και αναφερόμαστε στα Sephora Cream Lip Stain. Πασίγνωστα, λατρεμένα και δεν έχουμε τίποτα άλλο να σου πούμε. Αν αγαπάς τα έντονα, βελούδινα χείλη με εξαιρετική διάρκεια απλά δοκίμασε τα.

Αυτά ήταν τα 13 αγαπημένα μας προϊόντα για την χρονιά που μας πέρασε!
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια η γνώμη σου;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας και τα δικά σου αγαπημένα...

Τις καλύτερες ευχές μας για μια νέα χρονιά με υγεία, αγάπη και πολύ πολύ χαμόγελο.

Happy 2014!
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

6 σχόλια:

  1. Υπέροχη η παλέττα της sleek!
    Όλα πολύ όμορφα!
    Κορίτσια εύχομαι να είστε πάντα καλά με υγεία και χαρά πάντοτε!
    Καλή χρονιά & συνεχίστε αυτό που κάνετε <3
    Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ωραία όλα!Εχω το αποσμητικό και την bb cream!Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω την παλέτα της sleek,φαίνεται πολύ ωραία και το bronzer της W7!Καλή χρονιά!Είμαι το νέο σας μέλος!Καλή χρονιά!
    Ιωάννα, http://love4glam3.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω εχω το lip cream απο sephora no.01,03 και ειναι τελεια....

    καλη χρονια
    http://sourcedebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραια προιοντα όλα!!! Το roll το εχω λατρεψει και εγω απλα υπεροχοοοοοοοοοο και μου αρεσει και το πουδρενιο αρωμα του!!!Επισης εχω και το bronzer λατρευω τη συσκεασια του :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας κοριτσια πολυ ωραία πραγματάκια την παλέτα θα ήθελα πολυ να την δοκιμάσω!! Τ δικά μου αγαπημένα ειναι εδώ http://beautyandfashionbym.blogspot.gr/2014/01/december-2013-favorites.html εάν θέλετε να τα δείτε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το αποσμητικό είναι οντως εκπληκτικό!!!!γενικά ωραία πραγματάκια,αλλα σαν το αποσμητικό αυτο τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή